Loading...
Empty cart

No products in the cart.

(5.00) na podlagi 5 ocen
59,99  19,99  Sale

1 na zalogi

Lastnosti
  • Material: foamiran
  • Barva: Mavrica
  • Embalaža: darilna vrečka
  • Znamka: Topsy
Dimenzije
  • Višina: cca 40 cm
  • Širina: cca 25 cm
Brezplačna dostava, DPD (ob nakupu nad 100Є)
1 – 2 dni
Є0.00
Pošta Slovenije
Do 7 dni
Є2.70
DPD hitra pošta
1 – 2 dni
Є4.60
Druge možnosti dostave
Bodo prikazane ob zaključku naročila
  • Paypal
  • Kreditna ali debetna kartica
  • Mastercard, Visa, Amex, Unionpay
  • Apple Pay
  • Ostale opcije plačila, ki so trenutno na voljo, bodo prikazane na blagajni
Prikaži več

Medvedek iz vrtnic 40 cm

Če ste iskali res nenavadno darilo za osebo, ki jo imate radi, dekle, mamo ali prijatelja, je vaše iskanje končano! Predstavljamo vam prikupne medvedke iz 3D vrtnic iz lateksa. Osupljivo darilo za vaše najdražje!

To darilo združuje vse, kar imajo dekleta rade: cvetje, igračo, možnost nove fotografije za instagram ali facebook in čudovit okras. Lahko ga podarite svoji sorodni duši, prijateljici, otrokom ali mami. Primerno za vsak dogodek – rojstni dan, poroka, nepozaben datum ali zgolj želja po izkazovanju pozornosti ljubljeni osebi – v vseh teh primerih bo medvedek postal brezhibno darilo! Medvedek je izdelan iz okolju prijaznega hipoalergenega materiala, prijetnega na dotik (znan tudi kot plastični semiš).

Zamislite si, za proizvodnjo enega medvedka je potrebnih več kot 600 vrtnic, ki jih ročno zberemo na posebni podlagi. Vsak medvedek je unikaten in ima svojo osebnost! Naši mojstri cvetličarji v svoje delo vložijo košček svoje duše in so v svojem poklicu izjemno kreativni.

Značilnosti, prednosti in dodatne informacije

Ročno izdelan. Vsak medvedek je izjemno unikaten in neponovljiv.

Okolju prijazno. Vse vrtnice so narejene iz posebnega materiala – foamirana, ki ima tudi druga imena – revelure, plastični semiš, penasta guma, EVA fom.

Zelo lahek in prijeten na dotik, hipoalergen

Ne zahteva vzdrževanja. Dovolj je, da občasno odstranite prah s cvetnih listov. Edino kar vam svetujemo je, da ga ne puščate dlje časa na neposredni sončni svetlobi, da ne pride do bledenja barve.

Višina izdelka je približno 40 cm.

Odvisno od zaloge materialov za izdelavo ima lahko medvedek nekoliko drugačno kravato ter napis, vendar to ne vpliva na videz in uporabo.

Ocen

5.00 skupna ocena

5 out of 5 (100%)
stranke priporočajo ta izdelek

5
5
4
0
3
0
2
0
1
0

Prekrasen medvedek! Barve so živahne, vrtnice kakovostne. Popolno darilo za vsak poseben trenutek. Toplo priporočam!

Gregor
Gregor
20 aprila, 2024

Medvedek iz vrtnic v mavričnih barvah je preprosto čudovit! Ko sem ga naročila, sem bila sprva skeptična glede kakovosti, vendar je izdelek presegel vsa moja pričakovanja. Vrtnice so narejene iz kakovostnih materialov, barve so živahne in medvedek je resnično nekaj posebnega. Uporabila sem ga kot osrednji del dekoracije za rojstnodnevno zabavo in vsi gostje so bili navdušeni. Hitra dostava in odlična storitev sta le še dodaten plus. Toplo priporočam ta izdelek vsem, ki iščejo nekaj unikatnega in lepega.

Vlado
Vlado
28 aprila, 2024

Medvedek iz vrtnic je čudovit! Hitra dostava in izdelek je še lepši v živo. Odličen kot dekoracija ali darilo!

Maks
Maks
3 maja, 2024

Moja punca je bila očarana nad tem medvedkom iz vrtnic. Kakovost in izdelava sta vrhunski. Super darilo!

Maja
Maja
20 maja, 2024

Ko sem prvič videla Medvedka iz vrtnic, Mavrica, sem vedela, da ga moram imeti. Ko je izdelek prispel, sem bila izjemno zadovoljna z njegovo kakovostjo. Medvedek je visok 40 cm, kar je ravno prava velikost, da izstopa kot darilo ali kot dekoracija. Vrtnice so lepo oblikovane, barve pa so res živahne in privlačne. Ta medvedek je popolno darilo za posebne priložnosti, kot so obletnice, rojstni dnevi ali valentinovo. Prav tako je odličen kot dekorativni element v dnevni sobi ali spalnici. Zelo sem zadovoljna z nakupom in zagotovo bom še kdaj naročila iz te trgovine.

Romana
Romana
23 maja, 2024

Napišite mnenje

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vaša ocena mora biti dolga najmanj 50 znakov.
Top